WOD 140811

Idag skulle egentligen vara dagen då jag gick på GorillaFitness program för att verkligen pusha upp styrkan i både olympiska lyft och styrkelyft. Sedan tävlingen förra helgen har jag dock fått känningar i lårmuskelfästet som jag skadade i våras. Det är inte en lika grov bristning som sist men det känns av i tyngre lyft eller om tekniken inte är perfekt. Därför kommer jag att avvakta någon/några veckor innan jag sätter igång.

I helgen blev det träning både lördag och söndag som vanligt. Igår tyngdlyftning och GRIT-pass och i lördags bland annat detta:

For time:
100 bumperplate burpees 10kg
Time: 07:06

Lite sliten i ben och axlar idag men bestämde mig ändå för att gå ner och köra ryck och OHS på lunch för att känna hur allting presterade.

Snatch
5 x 50kg
5 x 55kg
5 x 60kg
5 x 65kg

Overhead squat
2×3 80kg

Kändes väldigt stabilt! Fästet är inga problem när jag är varm och lyfter korrekt. Om jag är kall och framförallt när höften blir komprimerad (när man sitter ner) så känns det mer. Jag försöker att stå upp så mycket jag kan under dagen och tänker att jag ska nog börja göra assisterade pistols några gånger om dagen för att bana in ett korrekt rörelsemönster för läkningen.

 

Rasmus Ländström - RL Fitness 140811

Skriv en kommentar