WOD 140114

Kul att så många uppskattade återblicken av mina framgångar 2013, en riktig besöksexplosion igår! Idag kändes kroppen fräsch igen och jag bestämde mig för att gå på nästa Open-pass, 11.3. Det är ett kort nasty pass med hög puls och kräver mycket mental styrka för att fortsätta plocka upp stången. Clean & jerk (speciellt squat clean) är inte min starka sida, satte som mål innan att få upp minst 15 reps.

CrossFit Games Open 11.3

AMRAP 5min:
Squat clean 75kf
Jerk 75kg
Result: 38 reps

Det var precis så jobbigt som jag hade föreställt mig och efteråt satt blodsmaken kvar länge i halsen. Det blev en lång nedvarvning med andra ord. Hur som helst riktigt nöjd med resultatet, det fanns inget krav på stopp vid axlarna på vägen upp så jag gjorde någon blandning mellan thruster och push jerk. Eftermiddagen blev:

5 rounds for time of:
5 SDHP 50kg
15 pullups
25 double unders
Time: 07:19

Visste att jag inte skulle klara av att göra någon all out effort på eftermiddagen så prestationen var rätt lagom. Passet blev rätt tugnt faktiskt, ska börja nöta in butterfly pullups när Motionshuset får sitt nya pullupräcke på plats. Just nu har jag bara plats att köra vanliga kipping. Blir nog en del jobb på chest to bar nu innan open också.

Rasmus Ländström - RL Fitness 140114

  1. Pingback: Open 2015 prep vecka 2/5 | RL Fitness

Skriv en kommentar