WOD 131015

Gympatisdag!!! Otroligt att jag fortfarande blir så glad varje gång jag får chansen att gå bort att träna i ringarna, men det är säkert på grund av att det inte är något som jag kan göra varje dag. Jag fick betat av mina 30 muscle-ups men i ett lite annorlunda format än sist:

10 rounds of:
3 muscle-ups
6m handstand walk

Utmanande på handstand walk de sista rundorna, två gånger orkade jag inte hela vägen fram unbroken. Muscle-upsen var inga problem. Till eftermiddagspasset ville Magnus köra intervaller så vi drog till med en liten skön kombination på löpbandet.

On the minute for 10 minutes:
30sec running 20km/h
10 pushups

On the minute for 10 minutes:
25sec running 20km/h
10 situps

Löpningen gick löjligt lätt, jag gjorde detta passet (första 10min) tidigare i år och jag skrev redan då att det borde vart hårdare, trodde att ytterligare 10 minuter skulle bli riktigt tufft. Så var inte fallet, situps gick fortare än jag trodde och skulle vi haft varsitt löpband så vi kunde bytt snabbare så skulle jag ökat tiden på bandet. Riktigt skönt i alla fall att löpningen går stabilt, trots att benen gör riktigt ont sedan igår :) Avslutade för övrigt med 60 sekunder på 20km/h direkt efter sista varvet.

Rasmus Ländström - RL Fitness 131015

Skriv en kommentar