Trippelvarv

Sitter i sofforna på gymmet och relaxar med en Dreambar efter gymmets vanliga lördags CrossFit-pass :) Första gången jag bloggar från mobilen, vi får väl se hur det går.

Idag vart det tre varv med 30 sekunders-intervaller på de första två och 45 på sista. Respekt till Isac som fullföljde passet trots vriden vrist på första boxjumpsen.

I morse levererade jag även kost- och träningsupplägget till Pierre som jag lovat, ni ska få följa hans framsteg under våren!

Rasmus Ländström - RL Fitness 120211

Ha en skön lördag!

 1. isac

  tjenna Rasmus! bra kört igår på crossfiten. Tyvärr så fick jag ont i foten igår kväll och nu idag har jag varit på akuten och jag har tyvärr brutit den :/ :( Så jag kan tänka mig att det blir mkt överkropp/arm träning några veckor framöver.

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Oj! Men fan va tråkigt Isac! :( Har du fått gips eller slapp du undan det? Ja precis, inte mycket annat att göra än att köra discoträning ;)

   Svara
   1. isac

    aaa riktigt jävla surt :/ aa tyvärr har jag fått gips från tårna upp till knät men fick en förfråga av Markus om jag ville köra något överkroppspass med honom / dig någon dag :)

    Svara
    1. Rasmus Ländström

     Ja det får vi göra, det blir bröst och rygg i morgon runt 5 tiden :)

     Svara
     1. isac

      okej möts vi receptionen då eller? blir väll bänkpress och lite anat smått och gott :) ? hur lång tid tar det typ ?

     2. Rasmus Ländström

      Ja det kan vi göra, vi brukar vara där runt den tiden i alla fall :) Passet blir nog runt 50 minuter!

 2. Christopher

  Hur kändes det efter ”ätardagen” ? Mer energi än vanligt? :)

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Tja svårt att säga, jag brukar ju försöka hålla mina glykogendepåer hyfsat fyllda plus att jag alltid drar i mig PWO. Dåligt med energi hade jag definitivt inte i alla fall ;)

   Svara

Skriv en kommentar