Träningsvärk i magen

Det händer inte speciellt ofta men idag så har jag rätt ordentlig träningsvärk i magen. Som vissa utav er säkert vet så kör jag väldigt sällan riktad träning för magen utan den får det den behöver genom alla andra övningar. Men igår så innehåll mitt pass totalt 100 toe-2-bar och det känns idag :)

Resten av kroppen är också rätt så sliten efter att ha kört 7 tuffa pass onsdag-söndag förra veckan. Idag skulle bli vilodag med lite aktiv vila på lunch, 2500m rodd i lugnt tempo, men det råkade bli lite mer än så.

Efter jobbet skulle Magnus ner och köra CrossFit Nordic WOD 130107 och den såg ganska harmlös ut så jag bestämde mig ändå för att följa med, inte för att göra någon max effort utan för nöjets skull:

Weighted pullups 2-2-2-2-2 reps:
30kg – 30kg – 30kg – 30kg – 30kg

1000m rodd
10/10 utfallshopp
20 ringrodd
30 medicinbolls-GTOH
40 double-unders
5 Burpees

Ett lugnt varv som sagt, tog inte ens tiden faktiskt. Nu är jag hemma och har precis fått i mig en stor middag, kroppen känns riktigt fräsch! Ikväll tänkte jag skriva klart ett inlägg som jag har filat på några dagar; Uppvärmning, stretch och nedvarvning – stay tuned!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130107Formen är inget att klaga på heller

Skriv en kommentar