Tillbaka i ringarna för muscleups

Det var längesen jag hade möjlighet att köra ringträning nu men igår fick jag tillgång till gymnastiksalen bredvid jobbet på lunch. Jag tog givetvis chansen att gå dit och träna muscleups!

Jag har aldrig haft några problem att klara av muscleups men min teknik behöver slipas mycket på eftersom jag helt enkelt inte har gjort det speciellt mycket. Mitt tidigare rekord var 5 stycken unbroken och igår lyckades jag putsa det till 7. Jag passade på att filma lite och jag tycker mig överdriva kippandet rätt mycket, smidigare och mer kontrollerat nästa gång! Här kommer ett litet smakprov:

Totalt under passet blev det nog runt 30 muscleups och när jag på eftermiddagen skulle ner och testköra ett pass från tävlingen Bounty Hunter (mer om det i ett eget inlägg) så var höftkraften totalt borta. Jag kunde inte ens göra ett ordentligt ryck på 50kg. Tog bra med andra ord ;)Rasmus Ländström - Muscleup

  1. Pingback: WOD 130910 | RL Fitness

Skriv en kommentar