Teknikträning för Open 12.2

Inatt släpptes den andra WODen i årets CrossFit open. Jag har haft en fasa för att det skulle komma någon gren med olympiska lyft eftersom jag aldrig har tränat det (mer än frivändningar). Workouten består av en massa snatch och det är helt klart något som jag måste bli bättre på.

Här har ni den alltså, workout 12.2.

Jag inser direkt att jag inte kommer att klara av att gå upp i de högre vikterna, kanske kan jag klara av några reps på 135 pounds.

För att jag ska ha någon som helst chans så har jag under dagen kört två stycken teknikpass med vikter upp till 50kg.

Jag filmade en rep i slutet, om ni har några tips på tekniken där så tas dem varmt emot!

Se videon nedan.

 

 

Tyvärr är videon filmad i stående läge, men kör upp i fullskärm och välj HD så ser det skapligt ut.

  1. Pingback: CrossFit Games - Open 12.2 | RL Fitness

Skriv en kommentar