Strandjoggen 2013

Hur kan man bättre börja nationaldagen än att delta i Strandjoggen och tillsammans med hundratals andra springa de fem kilometrarna från Riverside till Gustavsberg? I min bok slår det högt i alla fall! Fint väder och bra stämning. Jag, Magnus, Olof och Lisa samlades nere på ängen och värmde upp ihop en halvtimma innan start, jag skippade det gemensamma F&S-passet dock.

En gång tidigare har jag varit med i Strandoggen, 2011, och då sprang jag på 22:09. Det visste jag att jag inte skulle ha några problem att slå. Numera är mitt personbästa 20:31 och jag har som mål att under 2013 komma under 20. Jag hade mobilen med mig för att hålla lite koll på min pace men det var svårt att höra, och den är lite ”klumpig” eftersom den endast meddelar var femte minut. Måste se om jag kan göra något åt det.

Hur som helst, min officiella tid blev 20:35! Det räckte till plats 42 av 196 startande i herrklassen. Det ska tilläggas att jag sprang i mål säkert tio sekunder tidigare men det var kö till scanningsstationen där sluttiden togs, så ett inofficiellt personbästa blev det. Jag hade lite för mycket kraft kvar i tanken och kunde utan problem kommit under 20 om jag planerat loppet lite bättre. Grymt kul dag hur som helst :)

Rasmus Ländström - Strandjoggen

  1. Pingback: CrossFit.com WOD 130607M | RL Fitness

  2. Pingback: Testrun 140520 | RL Fitness

  3. Pingback: Strandjoggen 2014 | RL Fitness

Skriv en kommentar