Sommarens upplägg och tävlingar 2014

Ytterligare en underbar långhelg med sol och bad ligger bakom oss! Träningen har framförallt blivit löpning, totalt runt 1,5 mil skulle jag tippa. I söndags blev det också ett GRIT strength-pass på Motionshuset vilket alltid är dunderkul! Benen blev rejält slitna efter det vilket var helt väntat och nu väntar några dagars återhämtning inför Strandjoggen på fredag (6e juni).

Det är oklart hur jag kommer att lägga upp träningen i veckan, det får bli helt beroende på hur kroppen känns. Efter fredag tänker jag gå in på en tyngre period igen för att hämta igen den styrka som jag tappat under våren. Längtar riktigt mycket efter det! Långt bort i kikarsiktet ligger givetvis Battle of the Beach i Helsingborg (2e augusti) vilket helt klart kommer att bli sommarens CrossFit-höjdpunkt :)

Innan dess ligger Kraftprovet (18e juli) och jag är lite oklar om jag ska ställa upp där eller inte. Det är en mycket längre distans än jag normalt tränar för och för att få ett bra resultat där måste den längre löpningen prioriteras framför den andra träningen. Å andra sidan är det ett väldigt roligt event vilket gör att jag blir lite kluven. Just nu lutar det åt att prioritera Battle of the Beach!

Rasmus Ländström - RL Fitness 140603

Skriv en kommentar