Som en maskin

Ungefär så har jag känt mig ända sedan jag satte igång igen efter nyår! Formen är bra och jag har krossat alla pass hittills. Motivationen är på topp och trots träningsvärk känner jag mig riktigt fräsch.

Fredag

Igår bestämde jag mig för att köra en WOD från CrossFit Trollhättan. Jag modifierade mittendelen lite med fler reps och längre tid för att göra det lite jobbigare, skulle nog tagit i mer dock för det blev aldrig speciellt tufft:

Push press 3 – 3 – 3 – 3 – 3 – 3 reps
60kg – 65kg – 70kg – 70kg – 70kg – 70kg

On the minute for 20 minutes:
4 HSPU on odd minutes
8 pullups on even minutes

K2E 15 – 12 – 9 reps

Riktigt nöjd med push press med 4 set trereppare på 5kg under mitt PR! Efter det ställde jag mig 30 minuter på crosstrainern för att bränna lite extra kcal innan det var dags för afterwork buffé, kan vart den tråkigaste halvtimman jag haft på gymmet någonsin.. Jag kan faktiskt inte förstå folk som står där och maler varje dag.

RL Fitness 130105_1

Riktigt grisig buffé med glaserade kycklingfiléer, potatisgratäng och chiliaioli. Kände mig riktigt gravid efter en timma där nere (bild längre ner).

Lördag

Lördagens började med Rikards gruppass, längesen jag var där nu så det var verkligen på tiden! Upplägget var:

Buyin: 12 burpees

Twelve rounds of:
12 squats
12 KB-swings (16kg)
12 handrelease pushups
12 shuttleruns (10m)

Buyout: 12 burpees

Riktigt skönt pass, har tyvärr ingen koll på tiden men det flöt på riktigt bra för mig. Jag gjorde allting unbroken och höll pulsen lagom hög rakt igenom. Efter det satte jag mig och rodde 2000m för att sedan köra ett ryggpass med Linda:

3 set latsdrag
3 set sittande rodd
3 + 3 superset med två ryggmaskiner
4 set marklyft
100 reps ryggresningar liggande med armlyft
100 reps ryggresningar i maskin

Rasmus Ländström - RL Fitness 130105_2Här har ni gravidmagen, vet inte hur mycket det syns men den är VÄLDIGT utåtstående ;) Bra tryck dock!

Skriv en kommentar