Semestern 2013

Jag är nu halvvägs genom min sista semestervecka och det är nu fyra dagar kvar till Battle of the Beach nere i Helsingborg. Veckorna har varit fullspäckade och jag inser att det var ett bra tag sedan jag lämnade rapport här. Upplägget har varit hyfsat liknande rakt igenom med ett förmiddagspass följt av sol/bad/tennis och sedan ett eftermiddagspass på vägen hem. Dagarna har gått i ett och träningsvolymen har varit grymt hög. Jag har gjort mitt bästa för att täcka upp för kaloribehovet men det har varit svårt, speciellt när man inte är hemma förrän på kvällen.

Totalt så har jag tappat ett knappt kilo (ligger runt 76,5) och formen jag håller just nu är nästan löjligt bra! Vaskulär som aldrig förr och känner mig riktigt lätt i kroppen. Löpte 13km här om dagen efter mitt morgonpass utan att knappt vara anfådd.

Antalet träningspass sedan förra uppdateringen är för många för att komma ihåg, det som kan vara kul att uppmärksamma är väl benchmarket Tabata this som vi tog oss an förra veckan. En annan kul grej är också nytt personbästa i handstand som jag satte på tennisbanan mellan två gem, 41 sekunder! Annars har det varit typiska pass, gårdagens eftermiddagspass såg ut såhär:

1000m row + 10min catalyst athletics warmup

10min snatch practice

10min clean practice

50 pullups
50 pushups
50 double unders
Max 3 sets each

1000m row

Rasmus Ländström - RL Fitness 130731

Skriv en kommentar