Open 2015 prep vecka 5/5

Sista hela träningsveckan innan Open nu. De senaste fyra veckorna har gett fantastiska resultat för min arbetskapacitet och jag känner mig mer redo är någonsin. Det ska bli fem otroligt roliga veckor! Sedan länge har jag bestämt att denna veckans sista pass skulle bli Fran med tanken att om jag sätter personbästa i det värsta passet jag vet så är jag definitivt redo. Målet var att gå under 4 minuter och när klockan stoppade på 03:05 kändes det nästan overkligt. Helt plötsligt finns en tid under 3 minuter inom räckhåll, något som jag drömt om ända sedan jag började med CrossFit men knappt trott att jag skulle kunna uppnå.

Nordic Showdown-passet gick riktigt bra, pulsen var under kontroll och jag hade gott om tid över varje minut. Onödigt av mig att missa jerken på 90kg på minut 13 men det var ändå ett bra resultat. Jag längtar tills Open börjar nästa helg och det ska bli kul att se vad jag kan prestera, jag är definitivt den bästa atleten jag någonsin varit just nu.

Baseline

For time:
500m row
40 squats
30 situps
20 pushups
10 pullups
Time: 03:59 (5 sec PR)

Nordic Showdown 13.2

Every Minute, On the Minute, for 6 minutes:
6 Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
3 Clean and Jerk 60kg

EMOM, 6 minutes:
6 Chin Over Vertical Plane Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
2 Clean and Jerk 75kg

EMOM, 6 minutes:
6 Chest to bar Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
1 Clean and Jerk 90kg

AMRAP 2 minutes: Clean and Jerk with 90kg.

Result: 147 reps (11 reps PR)

Fran

21 – 15 – 9 reps for time of:
Thrusters 43kg
Pullups
Time: 03:05 (62 sec PR)

RL Fitness 150221

 

Känns extra bra att alla staplar på beyond the whiteboard som indikerar någon form av arbetskapacitet nu är över 90, inte illa formtoppning på fem veckor.

Skriv en kommentar