Nordic Showdown 13.3

Sista deltävlingen är över och vilket avslut det blev!! Visste redan från början att detta var min typ av WOD så jag hade höga förväntningar på resultatet. När jag testade den i fredags fick jag ihop 90 reps (60 + 30) vilket var långt över förväntan men jag tyckte ändå att det fanns mer att hämta. Med en go hejarklack satte vi igång vid 11-tiden i morse:

Within 5 minutes:
12 ”Lagom” Swings 32kg
12 Burpee-Box jumps over box 60cm
10 ”Lagom” Swings 32kg
10 Burpee-Box jumps over box 60cm
8 ”Lagom” Swings 32kg
8 Burpee-Box jumps over box 60cm
AMRAP – Thrusters 30kg

Jag flög igenom svingarna och burpees och hade två minuter kvar när jag gick in på thrusters. Reppade för livet med set runt 10or och kort vila. När Daniel skrek 20 sekunder kvar hade jag ingen aning om hur långt jag var utan bara körde allt som fanns, slutresultatet blev 99 reps! Just nu är det delad 27e plats i hela kvalet, men det är många som fortfarande ska posta sina resultat. Det mest imponerande med detta är att Felix Ledin, en av mina stora förebilder och även andraplatstagare på Solid Open, fick 100 reps. Det gör mig extremt stolt och jag presterade äntligen riktigt riktigt bra efter att ha varit halvnöjd med mina två tidigare resultat! Lycka :)

Update:
Placering på denna WOD: 70
Slutplacering i kvalet: 173

Rasmus Ländström - Nordic Showdown 13.3

  1. Pingback: Året 2013 | RL Fitness

Skriv en kommentar