Nordic Showdown 13.3 testrun

På lunchpasset igår körde jag en förlängd uppvärmning med ett par kilometer rodd i tvåminuterstempo följt av min vanliga uppvärmningsrutin och sedan en massa thrusters. Kändes riktigt bra och till eftermiddan så mötte jag upp Erik på Motionshuset för att testa på NS-13.3!

Jag hade som mål (uppskattat) att komma över 20 reps på thrusters, ingen koll på hur det skulle gå faktiskt. Burpees sög rätt hårt faktiskt men jag lyckades hålla unbroken på allting och tycker inte att jag vilade något alls direkt. Om jag minns rätt så hade jag 01:40 kvar på klockan när det var dags för thrusters och jag lyckades med 10 reps första vändan och sen femmor resten tills jag nådde 30 (!) reps :)

Pulsen var riktigt hög men ändå under kontroll, mjölksyra i benen fanns det gott om. Kändes bra och nu är jag laddad inför söndag, hoppas att jag kan prestera minst lika bra då.

RL Fitness 130921

Skriv en kommentar