Nordic Showdown 13.2

Andra söndagen är gjord. Vilket pass! Med tanke på hur jag mått efter både 13.1 och nu 13.2 så kan man konstatera att killarna som programmerar tävlingspassen för Nordic Showdown kvalet vet vad dem sysslar med! Det är verkligen inte ett ihopplock av random övningar utan allting är designat för att bli riktigt utmanande!

Jag testade passet i fredags så att jag skulle veta vad jag gav mig in på. Dröm-målet hade vairt att klara av minut 13 som inkluderade en C&J på 90kg. Tyvärr så kom jag aldrig så långt utan stannade på minut 12, totalt 136 reps. Flåset var för högt helt enkelt och jag kunde inte ens köra unbroken pullups. Känns givetvis lite snopet att vara två reps ifrån att få börja på den trettonde minuten men det var återigen allt jag hade så det är bara att försöka öka kapaciteten! Ska ta och tänka över min programmering igen någon dag.

Nu är det en deltävling kvar, den släpps på onsdag. Jag hoppas på att det blir något ”for time” snarare än en AMRAP (göra så många varv som möjligt på en fast tid) då jag generellt sätt är bättre på det. Ingen av passen än så länge har riktigt varit till mina styrkor tycker jag. Vi får se vad som kommer :)

Placering på denna WOD blev 206.
Det sätter mig 232 overall.

Rasmus Ländström - Nordic Showdown 13.2

 1. Anders

  Riktigt bra gjort!!!

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Tack ska du ha Anders!! Tråkigt att du blev borta, hoppas att du är tillbaka på banan snart igen :)

   Svara
 2. Pingback: Open 2015 prep vecka 5/5 | RL Fitness

Skriv en kommentar