Nordic Showdown 13.2 Testrun

Jag var duktig och vilade ryggen även i torsdags, förmiddagspasset blev 5×5 i bänken på 82kg och sedan stack jag in på massage på eftermiddagen. Vi lyckades reda ut ett par muskelknutar i skuldrorna och det blev klart bättre efteråt. Var inte helt 100 igår (fredag) men kände ändå att jag behövde testa på passet för att veta hur kroppen skulle reagera och lägga upp någon slags plan för söndag. Det är alltså:

Every Minute, On the Minute, for 6 minutes:
6 Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
3 Clean and Jerk 60kg

EMOM, 6 minutes:
6 Chin Over Vertical Plane Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
2 Clean and Jerk 75kg

EMOM, 6 minutes:
6 Chest to bar Pull-ups
3 Lateral burpees over bar
1 Clean and Jerk 90kg

AMRAP 2 minutes: Clean and Jerk with 90kg.

Mitt mål är att klara ett varv på rundan med 1 C&J på 90kg. Jag fixade de första 12 minutrarna precis, pulsen var riktigt riktigt hög. Jag var ensam nere i gymmet och hade ingen hjälp med att byta viktplattor så gjorde inget ”riktigt” försök på att fortsätta till den tredje delen, jag tog dock och bytte plattorna i lugn och ro och testade sedan ett lyft på 90kg som jag satte. Ingen aning om det kommer att gå i morgon men det är inte helt omöjligt i alla fall :) Jag slutade alltså på 138 reps totalt.

Rasmus Ländström - RL Fitness 130914

Skriv en kommentar