Nordic Showdown 13.1

Igår var det alltså dags att göra det på riktigt. Efter mitt test i onsdags kändes det bra och jag tränade på rätt ordentligt både torsdag och fredag. Lördag blev lite mer åt vilohållet med några timmars tennis och lite teknikträning i snatch. Väl på söndag morgon så började jag med ungefär en timmas rörlighetsträning på min foam roller för att kroppen verkligen skulle vara igång. Klockan 11 mötte jag upp resten av gänget borta på CrossFit Trollhättan.

16 minute AMRAP:

6 Toes to Bar
8 Burpees
10 Wall balls (9kg to 3,05m)
12 Russian Kettlebell Swings (24kg)

Result: 8 rounds (288 reps)

Mitt mål var att komma till 300 reps och jag visste vilket tempo jag behövde hålla för att göra det. Första varvet gick lite för snabbt men allt var ändå under kontroll. De kommande varven fick jag mer och mer problem med WB och hade nog en eller två bortdömda reps på varje. En stor svaghet med andra ord som tröttade ut mig onödigt mycket. Jag splittade upp WB i 5/5 och vissa rundor körde jag 6/6 på KB. Det var en all out effort och jag får vara nöjd med mitt resultat.

Platsen nu är 273. Efteråt fortsatte vi med overhead squats samt en utmaning:

For time:
100 double unders

Time: 01:24

Rasmus Ländström - Nordic Showdown 13.1

  1. Pingback: Nordic Showdown 13.2 | RL Fitness

Skriv en kommentar