Nordic Showdown 13.1 Annonserad

Nordic Showdown kvalet har fått sin första WOD släppt, 13.1. Den ska utföras och valideras senast på söndag och består av följande:

Nordic Showdown 13.1Fyra övningar alltså, T2B, burpees, wall balls och KB-swings. Jag kan väl på rak arm säga att jag är duktig på allt utom WB som jag absolut hatar. Anledningen är att jag har kört det så extremt lite då jag oftast har låg till tak där jag tränar.

Jag tror ändå att detta är en bra WOD för mig, jag har lätt för kroppsviktsrörelserna och har inga problem att hålla mig rörande i 16 minuter. Svingarna är den tunga delen av passet men eftersom det bara är ryska svingar (inte hela vägen upp) så ska 24kg ändå vara ganska lätt för mig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska sätta för mål men 8 varv hade rent spontant känts som ett väldigt bra resultat för mig, två minuter per varv i snitt och strax under 300 reps i totalt resultat. Eller, 300 reps kanske är ett bättre mål helt enkelt.

Jag kommer att göra passet till helgen så vi får helt enkelt se vad det blir!

  1. Pingback: Squat clean thruster + NS 13.1 test | RL Fitness

Skriv en kommentar