Mellan jobb och segling

Dagarna flyter på och jag jobbar så mycket jag bara hinner. Träningen har blivit lite lidande faktiskt men så är det ibland. Jag hann ner en snabbis igår för att köra bänkpress och efter att ha värmt upp så gav jag mig på ett försök på 112kg, igen, men det gick inte. Tänkte för mig själv att nu har det tagit alldeles för lång tid att komma över 110-sträcket.. Sedan fortsatte jag med:

On the minute for 16 minutes:
Min 1-8: 4 benchpress 80kg
Min 9-16: 6 lateral burpees

Idag har det inte varit speciellt mycket aktivitet heller, 11 timmars jobb och en löprunda på 5km i 04:45 tempo. I morgon sticker jag iväg för två dagars segling med jobbet och kommer tillbaka på fredag kväll. Både förra och denna veckan har det blivit en hel del resor, jag försöker intala mig att det är bra obligatorisk vila. Hörs på lördag!

RL Fitness 130501

Skriv en kommentar