Månad tre på The Barbell WOD

Den tredje månaden är förbi och det har gått riktigt fort. Styrkeökningarna bara fortsätter och det är faktiskt riktigt kul att ha en seriös programmering för styrka. Nu närmar sig sommaren och det är dags att börja få in flåset också, det är trots allt bara fem veckor kvar till Battle of the Beach. Jag hade tänkt att hinna maxa ut i knäböj under veckan som gick men det blev inte så, jag misstänker att jag kan ha ett nytt personbästa i mig där.

Framåt nu så kommer jag att fortsätta följa programmet och lyfta tungt men också börja med vanliga WODs och intervaller för att få upp arbetskapaciteten igen. Jag började igår med:

21 – 15 – 9 reps for time of:
Thrusters 43kg
Burpees
Time: 04:52

Ett klassiskt pass som jag gjorde ett par gånger inför Open i våras och om jag inte minns fel så är detta bara tre sekunder sämre än min dåvarande tid. Helt otroligt egentligen med tanke på att jag inte har varit uppe i puls på 12 veckor. Jag har också hunnit med ett intervallpass med 30sec on / 30sec off i 20 minuter på 20km/h.

RL Fitness 150623_1

RL Fitness 150623_2

Skriv en kommentar