Julledigt, form och personbästa

Formen är bra, jag satte precis ett nytt personbästa i rodd och jag har semester i ungefär två veckor, SKÖN FREDAG!

First things first, jag tränade ett pass igår. Hade tänkt att köra bänkpress on the minute men så insåg jag att det har blivit väldigt mycket OTM sista tiden, istället blev det en kort metcon:

21 – 15 – 9 reps of:
Benchpress 60kg
Pullups

Tid: 04:21

Kunde blivit en riktigt bra tid om inte brösten tog slut i bänken, men det hade jag väntat mig. Pullupsen bara flög upp och jag har inga som helst problem att köra unbroken. Kan vara dags att göra ett nytt max-reps försök där snart, kanske en video till och med?

RODD

Jag är rätt nöjd med alla mina distanser i rodden, förutom 3000m. I mitt bästa (och enda) försök där höll jag ungefär samma pace som på 4000m, inte OK. Gamla tiden låg på 11:43 och idag putsade jag den till 11:14! 01:52,6 pace är jag nöjd med!

 

 

FORMEN

Formen är bra, riktigt bra faktiskt. Ingen offseason här inte :) Vi får väl se om magen fortfarande ser ut såhär efter ledigheterna:
Rasmus Ländström - RL Fitness 121221

Skriv en kommentar