Helgen v27

Gomorron vänner! Ny vecka som faktiskt är min sista innan semestern :)

Jag sitter här och funderar lite på mitt träningsschema. Så länge jag kan minnas så har jag  haft ett ganska så välstrukturerat schema där jag vet exakt vad jag ska träna på en specifik idag. Nu för första gången så tar jag det lite som det kommer och tränar oftast CrossFit-pass med de muskelgrupper som jag känner är fräscha för dagen. Det är väldigt skönt att ta det som det kommer faktiskt men det ligger också närmare till hands att hoppa över de ”värsta” passen om de inte är inplanerade. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Kanske skulle man kunna hitta en mellanväg, att ha några riktlinjer att gå efter. Jag minns ett citat från när jag såg en dokumentär om Rich Froning där han sa:

He squats on Monday, presses on Tuesday, deadlifts on Wednesday, presses again on Thursday and squats once more on Friday. And he cleans and snatches heavy twice a week.

Det kanske vore något, vi får se. I fredags hoppade jag impulsivt in på Paulinas 60min BodyPump-pass, svettigt, kul och mycket mjölksyra. Två år sedan sist tror jag! Hur som helst här kommer lördagens träning:

2000m löpning
20 pull-ups

5 cleans 40kg
5 thrusters 40kg
5 snatch 40kg
x 3

3 set kabelflyes 30kg – superset sittande rodd 60kg

1000m löpning

Rasmus Ländström - RL Fitness 120709

 Bild från ett bänk/chins-pass på jobbet för någon vecka sedan

Skriv en kommentar