Hangover double unders

Helgen har bjudit på fint väder med sol och bad och även Motionshusets vårfest! Efter en lite trögare start löpte jag ner till gymmet med ett enda mål: att slå rekord i double unders. Jag fick tag i en ledig sal, satte på hög musik, greppade mitt nya rep (mer om det i ett annat inlägg) och satte igång.

I början gick det ungefär som vanligt, några försök runt 10, sedan upp emot 20, sedan nytt rekord med 32 (tidigare 28)! Fortsatte vidare och drog till med 36, 38, 42, 49 och tillslut så lyckades jag göra en runda med 52 reps unbroken! Det innebär alltså att jag i princip fördubblade mitt gamla rekord! Inte nog med det så börjar jag bli mycket mer avslappnad och kan hålla nere pulsen ganska enkelt när jag hoppar. Good times! 100 reps tar jag inom en snart framtid.

Rasmus Ländström - RL Fitness 130602

Skriv en kommentar