Formtopp

Riktigt mycket trafik på bloggen nu de senaste dagarna, verkar som att inlägget om CrossFit-resan var populärt! Det är grymt kul att se.

Efter två dagars återhämtning återvände jag till mitt kära Motionshuset idag. Benen är fortfarande slitna så det fick bli ett överkroppspass med chins, dips, hantelpress, kabelflyes och rodd.

Jag insåg idag att jag helt klart är i mitt livs form, både utseendemässigt och prestationsmässigt. På senaste har jag fått sjukt bra muskelseparation och vaskularitet, det känns nästan som att man måste vara riktigt hård under en längre tid för att musklerna ska ”mogna”. Jag har läst om ämnet på flera ställen och det känns faktiskt som att det stämmer. Någon annan som har upplevt samma sak?

Hur som helst nya höjder och rekord :) Jag saknar bara en riktigt CrossFit-box här i stan för att pressa mina tider på benchmarkpassen.

Morgonvikt 74,6kg, med en fettprocent omkring 5%. Det innebär att jag är ungefär 1,5kg tyngre än förra året samtidigt som formen är bättre!

Rasmus Ländström - RL Fitness 120509_3

 

Rasmus Ländström - RL Fitness 120509_2

 

Som pricken över i:t fick jag hem en låda Celcius igår som jag vann genom deras facebook-sida! Riktigt skönt innan hårda cardiopass.

Rasmus Ländström - RL Fitness 120509_1

 1. Christopher

  Ser grymt bra ut King! När räfflorna är framme på lår och vader vet man att fettprocenten är på väldigt låg nivå :)

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Tack, ådrorna på benen kanske snart kommer upp till din nivå :)

   Svara

Skriv en kommentar