Formcheck 4: F5 vintern 2011/2012

När vi kom till gymmet igår morse hade jag grymt låga förväntningar efter en helg av födelsedagsfest, onyttigheter och lite sömn. Trots detta så gjorde jag det bästa Fitness five passet hittils! Ökningar i allting utom chins, det går snabbt uppåt nu ;)

Kroppsvikt: 75 kg

Bänkpress (100%): 15 reps (+1)
Bicepscurl (50%): 12 reps (+2)
Knäböj (150%): 5 reps (+1)
Chins: 21 reps
Dips: 35 reps (+5)

Totalt: 88 reps (+9)

Jag har alltså ökat 19 reps den senaste månaden och nu är det bara 12 reps kvar till mitt mål att göra 100, hur svårt kan det vara! Nu laddar vi om för en ny träningsvecka.

Rasmus Ländström - RL Fitness 111219

 1. Viktor Andersson

  Men din lilla jävel vad du har ökat då :O… snart når vi 130 ska du se!!! Men börja filma lite ;) vill fan se hur du ser ut in action!

  Peace

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Ja det går bra nu! Tur för oss att det är långt kvar till sommaren. Hur ligger du till?

   Ska se vad jag kan ordna i videoväg ;)

   Svara
 2. viktor andersson

  Jaa en jäkla tur haha!!
  Jag gör drygt 30 chin, drygt 15 biceps, 12 bäk, 17 chins och ett äng knäböj! Har inte haft så bra koll de senaste två veckorna ^^ meen jag är fet också :D +ätit på mig 9kg sedan i somras :) såå jag ska gå ner ett gäng kilo innan sommarn

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Låter som vi ligger rätt lika med andra ord! Kul! Vad siktar du på för matchvikt till sommaren?

   Svara

Skriv en kommentar