Formcheck 3: F5 vintern 2011/2012

Grymt skön dag! Repsen bara flög förbi på tävlingspasset och både jag och Markus satte nya rekord! Det enda som gick åt helvete var knäböjen. Var taggad till max, första gick väldigt lätt, plötsligt var jag förbi fem reps och börjar fundera på vad som händer, efter 12 reps la jag ner och blev gött förbannad när jag inser att vi lagt på för lite vikt på stången. Det var helt enkelt lite för bra för att vara sant. Efter det var jag för trött i benen för ett nytt försök, så för statistikens skull skriver jag in förra veckans resultat.
En mycket nöjd Rasmus presenterar:

Kroppsvikt: 75 kg

Bänkpress (100%): 14 reps
Bicepscurl (50%): 10 reps (+2)
Knäböj (150%): 4 reps
Chins: 21 reps
Dips: 30 reps (+3)

Totalt: 79 reps (+5)

Förutom F5-passet så var jag och backen ute på en lång powerwalk i morse, vi gick ända ut till lindesnäs via strandpromenaden. Lite över två timmar tog det och totalt 13km :) Efter det satt en stor buffé på Chili Thai riktigt bra!

Nu ska jag upp till Martina på en bit mat, ha en bra kväll!

Skriv en kommentar