Formcheck 1: F5 vintern 2011/2012

Det är söndag och jag har precis klarat av det första Fitness five passet sedan i våras. Det var riktigt kul att köra igen även om jag inte var riktigt nöjd med alla resultat. Dagsvikten är 75 kilo och såhär gick det:

Kroppsvikt: 75 kg

Bänkpress (100%): 14 reps
Bicepscurl (50%): 8 reps
Knäböj (150%): 3 reps
Chins: 21 reps
Dips: 23 reps

Totalt: 69 reps

I bänkpress, bicepscurl och knäböj presterade jag ungefär likadant som i våras vilket får räknas som riktigt bra med tanke på hur längesedan det var jag tränade dessa övningar aktivt. Chins gjorde jag 21 stycken vilket är personligt rekord! Istället så gick dipsen inte alls bra, jag borde kunna trycka ut 10 reps till där ganska så snart.

Sammanfattat är jag nöjd med insatsen och det ska bli kul att se utvecklingen framåt. Mitt mål att nå 100 reps under 2011 får antagligen skjutas framåt ett tag eftersom jag har gjort andra satsningar under hösten. Men under våren 2012 ska det allt gå :)

Skriv en kommentar