Ett par tusen kalorier senare

Fyra timmar och tjugo minuter trampade 50 tappra krigare nere i Motionshusets spinningsal idag. Bortsett från en paus på 10 minuter för bulle och blåbärssoppa så körde vi på non stop, totalen blev cirka 8 mil! Överlag så gick det bra och jag lyckades pressa upp mig till över 90% av maxpuls vid ett flertal tillfällen. Benen krampade rätt mycket sista två timmarna dock, speciellt framsidan. Antar att jag kommer att få betala priset för det de närmsta dagarna samtidigt som jag tackar gud för min foamroller :)

Under dagen (och passet) har jag gjort mitt bästa för att få i mig energi, detta har jag fått i mig hittils:

1 tallrik havregrynsgröt
4 proteinbars
3 gainomax
5 shakes BCAA
2 bananer
1 glas blåbärssoppa
1 stor middag med torskfilé
1 stor middag med kycklingfilé
1 chokladboll

Troligtvis blir det en till portion gröt innan det är dags att somna in :)

Rasmus Ländström - RL Fitness 130303_2

  1. Pingback: Dålig teknik kan ge träningsvärk | RL Fitness

Skriv en kommentar