Den där vilan

..får man inte glömma bort. Idag så har jag vart energilös och hungrig i princip hela dagen. Var nere på lunch för att köra någonting men till och med roddmaskinen kändes övermäktig, det slutade med 15 minuter på crosstrainern och sedan stretch. En extra stor lunch och ett mellanmål senare gick jag ner till gymmet igen efter jobbet, fortfarande låg men ändå rastlös. Värmde upp som vanligt och körde sedan marklyft 10x90kg OTM. Efter fem varv fick jag ge upp.

När jag väl lugnat ner mig så gick jag tillbaka bland inläggen här på bloggen och insåg att jag tränat 13 dagar i sträck, dubbelpass på majoriteten av dem. Normalt sett så brukar jag vara duktig på att lägga in vila, i alla fall aktiv vila, men nu efter att Open tog slut så har det varit så kul att komma ”tillbaka” att det bara har flutit på. Helt otroligt att jag kunnat prestera så bra under en så pass lång tid faktiskt.

Hur som helst, nu blir det en lång dejt med foam rollern ikväll och i morgon ska jag vila ordentligt :)

Rasmus Ländström - RL Fitness 130418

  1. Pingback: Långdistanshelg | RL Fitness

Skriv en kommentar