Death by burpees 2.0

För andra året i rad så anordnade CrossFit Trestad eventet Death by burpees igår på påskafton. Jag var inte med förra året och visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på, men som vanligt så kan jag aldrig tacka nej till en utmaning. Upplägget var 1000m jämfotahopp/burpees runt Edsborgs idrottsplats, två och ett halvt varv runt 400m banan helt enkelt.

Förra årets rekord var 54 minuter så jag visste att det skulle bli en lång workout. Jag gick ut i rätt högt tempo med långa hopp och sedan höll jag det hela vägen, sluttiden blev 41:30 :) Go dag, gott gäng och ett skönt pass!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130331Är ganska säker på att det kommer en film snart! Tills dess finns alltid filmen från förra året.

  1. Pingback: Påsk och sol | RL Fitness

Skriv en kommentar