Dag 5 – barfotalöpning och mat

Idag så hade vi tre-rätters middag på lunchen eftersom en av våra kollegor slutar idag. Efter det vart jag riktigt proppmätt och till råga på allt så ska vi ut och käka afterwork-buffé strax.

Därför bestämde jag mig för att bryta min plan att vila (ovanligt) och gick ner med en arbetskamrat efter jobbet och löpte 45 minuter på bandet. Hade inga skor heller eftersom jag hade tänkt vila så det fick bli barfotalöpning, känns lite i fotsulorna nu ;) Höll tempot rätt lågt och kom 8,22km. Nu sitter jag här hemma nyduschad och vrålhungrig, tur att det finns kycklingfilé på buffén!

Det var status för sista tömningsdagen det, imorn blir det laddning och jag tänkte hålla er uppdaterade här på bloggen med det som jag stoppar i mig. Sedan blir det bilder på söndag :)

Dom har fått utstå mycket de senaste mina stackars ben, kanske kan dom växa lite på köpet :)

Skriv en kommentar