Dag 1+2 av nyttoveckan

Då var måndag och tisdag avklarade, hur har det gått för er? :) Här har det gått bra! Tänkte att jag skulle ge er en genomgång på vad jag äter under en sådan här dag:

06:00 – äggröra på 3 ägg och västerbottenost
07:30 – 2 koppar kaffe
09:30 – proteinshake och jordnötssmör
11:30 – BCAA (innan/under träning)
12:15 – 200g pannbiff, 50g potatis, sallad
14:30 – proteinshake och jordnötssmör
16:30 – BCAA (innan/under träning)
18:00 – 200g laxfile med pesto och romsås
20:30 – äggröra på 3 ägg och västerbottenost

Där har ni det kära vänner, en sammanställning av hur min kost har sett ut dag 1 och 2 på utmaningen. Eftersom veckan blir som en mini-tömning så har jag bestämt mig för att köra igenom alla musklergrupper med isolationsövningar i veckan för att krama ur lite glykogen. Upplägget är följande:

  • Superset med två muskelgrupper (antagonister så långt det går)
  • 2 övningar per muskelgrupp
  • 5 set per övning
  • Ingen vila

Dag 1 – Mage/rygg
Kabelcrunches och hypersträck
Crunches och rygglyft på matta

Dag 2 – Biceps/triceps
Skivstångscurl och liggande tricepspress
Kabelcurl och pushdowns

I morgon fortsätter jag i samma stil med bröst/rygg och så vidare tills kroppen är genomarbetad. Detta är i princip första gången jag kör en hel vecka med vanlig styrketräning istället för CrossFit på nästan ett år. Ni får dock inte tro att jag bara ligger på ”latsidan”, varje eftermiddag är det intervaller på rullbandet som pass nr.2!

Rasmus Ländström - RL Fitness 120911

Börjar få en skön ”peak” på vadmuskeln nu eller vad sägs? :)

Dagens löpning blev:

3min uppvärmning 10-13km/h
7 x 30sek 21km/h
3min nedvarvning 8-10km/h

  1. Pingback: 10 dagar | RL Fitness

Skriv en kommentar