CrossFit Nordic WOD 130507

Andra dagen på maxningsveckan och väldigt passade så var det dags för ben idag! Vädret var helt underbart så jag och Magnus hann med en riktigt skön löprunda på lunch som totalt blev 6km runt slussarna i Trollhättan. Det är nu två veckor kvar till Marathonstafetten så det gäller att trappa upp!

Hur som helst efter jobbet gick vi ner för att köra följande:

1RM overhead squat within 10 minutes:
70kg (PR)

1RM high bar back squat within 10 minutes:
125kg

AMRAP high bar back squat 85% of 1RM:
7 reps

Kul att sätta personbästa i OHS, mitt tidigare var på 60kg! Börjar verkligen känna mig säkrare i de lyften, får börja träna lite snatch balance också så att jag kan få till fina squat snatch sedan. Knäböjen kändes bra och jag höll en fin teknik, trots high bar så var jag bara 5kg från mitt personbästa i böj vilket får ses som riktigt bra! Målet på sista maxet var att slå gårdagens resultat på 6 reps 85% i shoulder press, så jag är nöjd med 7 reps även där. Bra dag helt enkelt!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130507

  1. Pingback: 80kg OHS | RL Fitness

Skriv en kommentar