CrossFit Nordic WOD 130506

Maxvecka på CrossFit Nordic! Jag gillar alltid att se hur jag ligger till i olika moment så jag bestämde mig för att haka på, idag var det överkropp.

1RM shoulder press within 10 minutes:
65kg

1RM weighted pullup within 10 minutes:
35kg

AMRAP shoulderpress 85% of 1RM:
6 reps

AMRAP strict pullups:
20 reps

Sådär nöjd med pressen, tangering av mitt tidigare personbästa. Eller egentligen så var det inte alls så dumt, det är första gången på tre veckor som jag har belastat handleden och det kändes helt ok! Antar att vila inte är så dumt ibland :)

Det var också första gången som jag testade att maxa i viktade pullups så nu har jag något att förbättra! Vi har inget viktbälte på jobbets gym så jag band ihop ett hopprep runt midjan med ett gäng vikter i. Dags för en investering där kanske.

Spännande att se vilka rekord som ska försöka slås i morgon!

RL Fitness 130506

  1. Pingback: Weighted pullups & dips | RL Fitness

Skriv en kommentar