CrossFit: Nate (2)

Efter en skön OTM C&J stege upp till 100kg med bara bra lyft ville jag igår göra en WOD med muscle-ups i. Det var längesen jag hade tillgång till ringar och tänker utnyttja det så mycket jag bara kan eftersom det är bland mina absoluta favoritredskap. Valet föll på hero-passet ”Nate” som jag har gjort en gång tidigare, efter open för 2 år sedan.

Nate

AMRAP 20min:
2 muscle-ups
4 HSPU
8 KB-swings 32kg
Result: 13 rounds + 1 muscle-up

Själva passet handlar (för mig) bara om muscle-upsen. Både HSPU och KB var unbroken hela vägen utan problem. Muscle-ups gjorde jag unbroken första 6-7 varven eller så men sedan började tröttheten påverka tekniken och jag fick gå ner på mycket långsammare singlar. Jag slog mitt tidigare resultat med 2 varv vilket var bra, men efter några månader med träning i ringarna så borde jag kunna klämma ut 15 varv!

RL Fitness 150903

Nästa gång ska jag binda upp ringarna bättre, det tog inte många muscle-ups innan remmarna hängde rakt ner förbi ringarna.

Skriv en kommentar