CrossFit med MMA-fighter Jack Hermansson

Jag har snittat 3 pass om dagen sedan i fredags eftersom jag ska iväg på konferens nu i veckan och inte kommer att kunna träna något större. Tyngsta passet var helt klart med Jack på söndag förmiddag. Jack är en nära vän till mig som numera bor i Norge och tävlar i MMA, och när han nu var på besök i Sverige så passade vi på att köra en riktig genomkörare!

Detta var första gången Jack körde CrossFit och vi satte upp ett blandat pass med armhävningar, thrusters, situps, kettebellswings, marklyft och burpees. För att gå i mål krävdes 100 reps i varje gren och tiderna blev följande:

Rasmus 30:04
Jack  35:10

Läs mer om Jack här

Rasmus Ländström - RL Fitness 120521_1

Efter passet rundade vi av med en skön powerwalk runt strandpromenaden :)

Som det ser ut nu så blir det alltså ingen träning förrän på fredag. Om jag hinner tänkte jag dock bjuda er på en ny artikel. Senast pratade jag om hur jag förhindrar att bli ”blöt” när jag dricker alkohol, så ganska naturligt vore väl tips på hur man blir av med vätska om det skulle råka gå snett någon gång?

  1. Pingback: Fitness Five Tylösand 2012 | RL Fitness

Skriv en kommentar