CrossFit Games: Open 2015

Förra veckan efter att ha satt nytt personbästa i back squat så skrev jag att jag inte kommer att formtoppa inför Open utan istället fokusera på styrka och tyngdlyftning. Mycket på grund av att min styrkeutveckling har varit väldigt bra det senaste men också antagligen lite motivationsbrist.

Efter att jag och Anna besökte CrossFit Trestad i lördags så ändrades allt det. Vi var där och körde ett antal WODs med alla goa medlemmar och jag påmindes om hur roligt det är att träna i en riktigt bra box och hur Open är årets höjdpunkt inom CrossFit. Min arbetskapacitet är verkligen inte på topp men det är ju trots allt sex veckor kvar :)

Jag registrerade mig direkt när jag kom hem och till helgen signar jag ett tillfälligt medlemskap vilket innebär att jag både kommer att träna och köra Open med CrossFit Trestad! Har du registrerat dig än?

RL Fitness 150119

Skriv en kommentar