CrossFit Games: Open 2014

I onsdags öppnade anmälan till årets Open och jag registrerade mig givetvis direkt. Det är nu ganska exakt 6 veckor kvar tills den första deltävlingen annonseras och jag kommer att göra allt jag kan för att vara i topptrim tills dess. Jag kör nu igenom Open-passen från tidigare år och jag har 12 stycken kvar, så runt 2 i veckan blir helt perfekt.

Detta är utan tvekan årets höjdpunkt inom CrossFit när det gäller att mäta sig mot andra och få ett kvitto på hur man förbättrats samt styrkor och svagheter. Längtan är stor!

Gårdagen blev återhämtning med 25min löpning, en stund i rodden för att få jobba lite med höfterna följt av nedvarvning på cykeln och stretch. På kvällen fick jag även in ungefär 20 minuter välbehövlig foam rolling så idag blir det fullt ös!

RL Fitness 140117

 

Har även tagit mitt CrossFit Judges Certificate vilket innebär att jag kan validera resultat under Open.

CrossFit Judges Cerfificate 2014

Skriv en kommentar