CrossFit Games: Open 15.5 testrun

Inatt släpptes årets sista deltävling i Open och jag sov inte mer än ett par timmar i vanlig ordning. En stor överraskning var att det inte blir några burpees i år, lite synd kan jag tycka som faktiskt gillar dem. Hur som helst ett riktigt flåsigt pass med rodd och thrusters.

RL Fitness 150327Det svåra med rodd för kalorier är att jag oftast ror på pace och distans, så under dagens testrun fick det bli lite omräkning och försöka känna av hur fort det egentligen gick. Planen är att försöka hålla ungefär 01:55 pace i rodden och hålla thrusters till 2-3 set per varv.

Jag gjorde 27 och 21-varven idag på lunch och det tog ganska exakt 6 minuter med väldigt lugn rodd. 10-9-8 på första varvet thrusters och 8-7-6 på andra. Det kändes som en bra gameplan och jag siktar på att komma under 10 minuter på söndag!

Skriv en kommentar