CrossFit Games: Open 15.3

När Dave Castro annonserade muscle-ups som den första övningen blev jag riktigt laddad, äntligen ett pass med mer flås och tekniska övningar! Det blev ingen testrun i fredags utan jag vilade istället och spenderade några timmar igår med lugn rodd och rörlighetsträning.

RL Fitness 150315Muscle-ups är en av mina absoluta favoritövningar, även om jag bara har tillgång att göra dem i ringar några gånger om året så går det relativt enkelt. Wall balls gör jag ännu mer sällan och är inte direkt min starka sida men jag fick lita på mitt flås och teknik i MU och DU.

Målet var att sätta två hela varv plus muscle-upsen på tredje (321 reps) för att separera mig bra från dom som har det svårare i ringarna. Wall ballsen gick inte så bra med många no-reps men jag slutade ändå på 342 reps vilket jag är väldigt nöjd med! Lungorna fick verkligen jobba idag!

Det återstår att se vad detta gör på leaderboarden men jag är relativt säker på att hålla min ledning i Trestad även efter denna veckan. Skönt att slippa retest ;)

 

Uppdatering: Jag tog första plats denna veckan och utökar ledningen overall. Räknar med att de två sista passen kommer att innehålla boxjumps, thrusters och burpees så det blir lite extra fokus på det i veckan!

 

Rasmus Ländström - RL Fitness 150315_2

Skriv en kommentar