CrossFit Games: Open 15.2

Igår var det dags för 15.2. Jag klantade mig och fick norep på den 88e repetitionen, som skulle låta mig fortsätta ytterligare tre minuter. 87 reps och en enorm besvikelse. 43 reps sämre än förra månaden då jag gjorde 130. Armarna är slitna men det måste bli ett nytt försök idag.

Uppdatering: Med en bättre gameplan lyckades jag smälla av 134 reps nere hos CrossFit Uddevalla! Första rundan gjorde jag klart på 01:45, andra rundan på 02:30 och tredje rundan var jag alltså 10 reps från att slutföra. Jag är supernöjd och kommer definitivt att fortsätta nöta butterfly CTB för att bli ännu effektivare där. Rätt slitna biceps idag :)

Det är faktiskt första gången någonsin som jag har gjort om ett Open-pass under helgen och jag är glad att jag gjorde det. Jag ligger fortfarande högst upp på leaderboarden CrossFit Trollhättan + CrossFit Trestad trots en tredjeplats denna veckan. Nu är det bara att ladda om inför fredag!

RL Fitness 150310


Skriv en kommentar