CrossFit Games: Open 15.2 annonserad

Dags för en repeat! 15.2 är samma som 14.2, jag gjorde ju inte Open förra året på grund av skada men däremot så testade jag detta passet för en månad sedan.

RL Fitness 150306OHS och CTB alltså. Jag är riktigt laddad inför detta! Sist så kom jag 1,5 varv in på tredje rundan vilket är 130 reps. Den stora begränsningen här är utan tvekan CTB. Skulle detta varit vanliga pullups kunde det gått mycket längre men jag har ännu inte riktigt fått till butterfly kip på CTB utan det blir vanlig kip. Det är iofs två dagar kvar till teknikträning så vem vet ;)

Oavsett så kommer jag bryta upp pullupsen i set från första varvet för att försöka spara musklerna, OHS kommer jag att gå unbroken så långt det är möjligt. Borde gå hela vägen.

Det blir en testrunda idag (fredag) och sedan vila imorn, på söndag kväll smäller det!

  1. Pingback: CrossFit Games: Open 15.2 | RL Fitness

Skriv en kommentar