CrossFit Games: Open 15.1 annonserad

Open är igång efter en episk invigning där Rich Froning och Matt Fraser körde head to head på 15.1.

RL Fitness 15022815.1 är två olika delar som görs direkt efter varandra men poängsätts individuellt. Jag hade hoppats på mer flås för jag är inte speciellt uthållig i T2B, det kommer definitivt bli dem som sätter mitt tempo. Maxlyft är något nytt i Open och en kul touch även om det såklart gynnar de större killarna mer än mig.

Jag var nere och kände på passet lite igår och om jag kan prestera runt 5 varv och stöta 95-100kg så är jag nöjd. Jag räknar inte med att ligga högst upp i Trestad efter denna veckan utan det blir mer damage control.

Oavsett så ska det bli otroligt kul att komma igång och jag är riktigt laddad inför i morgon!

  1. Pingback: CrossFit Games: Open 15.1 | RL Fitness

Skriv en kommentar