CrossFit Games: Open 13.5 annonserad

Den sista workouten är här! Alla har väl varit lite extra sedan the man himself Dave Castro påstått att detta kommer att bli ett riktigt blodbad.

RL Fitness 130404Thrusters och chest-2-bar pullups, som en tung Fran helt enkelt! Tvisten är dock att om man är riktigt duktig och kan göra tre varv på under 4 minuter så höjs alltså tiden till 8 och så vidare. BRUTALT!

För min egen del så är det inte direkt något snack om att klara sig vidare då min Fran-tid inte är så pass snabb, speciellt inte med chest-2-bar.

Det gäller helt enkelt att ge allt under 4 minuter :)

Jag hoppades på ett pass med pullups då jag har blivit väldigt bekväm med butterfly kip nu för tiden. Hur den fungerar med chest-2-bar vet jag inte riktigt så det blir ner och testa teknik så snart som möjligt!

 

  1. Pingback: CrossFit Games: Open 13.5 testrun | RL Fitness

  2. Pingback: CrossFit Games: Open 13.5 | RL Fitness

Skriv en kommentar