CrossFit Games: Open 13.4

Näst sista passet i Open 13 är nu avklarat. Clean & Jerk och toes-2-bar i sju minuter var krig rakt igenom. Inte ett optimalt pass för mig som är lite svagare i de olymiska lyften men jag satte som mål att allt över 60 reps är bra och allt över 70 är riktigt bra.

Första rundan med treor gick snabbt, andra rundan med sexor gick snabbt, tredje rundan med nior gick relativt snabbt. Sedan kom rundan med tolvor där jag började andas rätt tungt och tempot minskade, singlar på C&J gjorde jag hela vägen igenom men på denna rundan gick jag även dela upp T2B i tre set. När jag väl kom tillbaka till C&J igen (60 reps in) var det en minut kvar, jag gav mitt absolut sista pulver och det räckte till sex reps. 66 reps blev resultatet alltså.

Efteråt fick jag en ordentlig ”fran-hosta” och blev liggandes på golvet i upp emot 10 minuter med blodsmak i munnen. Antagligen en liten förkylning som låg smygande och kom fram efter ansträngningen. Sånt är livet.

På söndag kväll får vi se hur långt mitt resultat räcker och om jag fortfarande behåller förstaplatsen i trestad!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130329

Skriv en kommentar