CrossFit Games: Open 13.3 Annonserad

Inatt presenterades övningen som jag har fruktat de senaste månaderna, double unders. Jag visste att de skulle komma och jag har spenderat en hel del tid att träna på dem. Jag kan fortfarande inte säga att det är något som jag är duktig på men jag kan i alla fall ta mig igenom dem, så upp till bevis nu! På live annonseringen av workouten vann Kristan Clever mot Talayna Fortunado med 254 reps (14 muscleups).

RL Fitness 130321Detta är alltså en återkommande workout, förra året var den med som 12.4 (som jag tyvärr inte gjorde). Den börjar med benchmarket Karen (150 wallballs) för att fortsätta med double unders och muscleups.

Jag har gjort Karen en gång, på 07:15, vilket borde innebär att jag har gott om tid att ta mig igenom double unders.

Jag är ganska duktig på muscleups och jag vet att det kommer att innebära många placeringars förbättring för varje rep där. Mitt mål är att komma dit och att hinna minst en!

Ett möjligt scenario skulle kunna vara att gå halvlugnt på wallballsen och göra klart dem på runt 8 minuter, sedan förhoppningsvis klara av double unders på 3 minuter och sedan ha en minut att plocka några muscleups.

Inget snack om saken att jag kommer behöva träna mycket double unders idag och fredag i alla fall :)

  1. Pingback: CrossFit Games: Open 13.3 testrun | RL Fitness

  2. Pingback: CrossFit Games: Open 13.3 | RL Fitness

Skriv en kommentar