CrossFit Games: Open 13.2

Nu är den gjord! Äntligen! Ett riktigt smärtsamt pass denna gång. Efter att ha testat det i torsdags och tänkt över taktiken satte jag som mål att komma över 250 reps (gjorde 240 i torsdags). Den största förändringen blev egentligen att gå ut lite lugnare samt att köra step up på boxen istället för hopp för att spara på mjölksyran.

10min AMRAP:
5 shoulder to overhead 52kg
10 deadlift 52kg
15 boxjumps 60cm

Resultat: 8 varv + 5 STOH + 9 DL (254 reps)

Jag är riktigt nöjd med resultatet och det var nog tur att jag hade Jonas (platschefen på CrossFit Trestad där vi körde) i mitt heat för att få lite extra push. Boxhoppen var rent hemska och det var mycket mental styrka idag för att mala på. Min prestation är just nu plats 858 i Europa, jämfört med 2290 på förra veckans deltävling! Helt klart gynnas jag av pass med högre intensitet och kroppsviktrörelser snarare än riktigt tunga lyft, låt oss hoppas att det kommer några fler sådana.

CrossFit Trestad är för övrigt en klockren box, riktigt fräscha lokaler med bra ytor och stora portar som kan öppnas, perfekt för WODs med löpning i (lugn väg precis utanför).

Rasmus Ländström - RL Fitness 130317

  1. Pingback: WOD 130318 | RL Fitness

  2. Pingback: Halvvägs till Open 15.4 | RL Fitness

Skriv en kommentar