CrossFit Games: Open 13.2 Testrun

Som jag skrev i morse är alltså 13.2 nu släppt och för att öka mina chanser att prestera bra på söndag så gav jag det ett försök idag. Passet ser ut såhär:

AMRAP 10min:
5 shoulder to overhead 52kg
10 deadlift 52kg
15 boxjumps 60cm

På jobbets gym så har vi inte möjlighet att hoppa upp på högre bänk än 40cm så det fick modifieras lite. Jag gick ut hårt de två första varven, runt 50 sekunder per varv, men märkte snabbt att det var för högt tempo. Mjölksyran kom och jag fick lugna ner mig. Mittenvarven gick riktigt långsamt som ett resultat av det men mot slutet gick det bättre. De två sista varven blev 1:15 styck, vilket också blev snittet på mitt resultat: exakt 8 varv. Det innebär att varven i mitten var mycket långsammare.

Det jag tar med mig till på söndag är att gå ut lite lugnare och försöka hitta ett tempo där jag kan hålla kanske 1:05-1:10 i snitt, det skulle ge ett resultat på knappt 9 varv! Frågan är väl egentligen bara hur pass mycket jobbigare det blir att hoppa 60cm istället för 40, men det återstår att se :)

Rasmus Ländström - RL Fitness 130314_2Nu blir det vila/aktiv vila både fredag och lördag för att vara i bra skick på söndag! Eventuellt sticker jag ner och tränar lite höga boxjumps på Motionshuset på lördag.

  1. Pingback: Vilodag och Ben & Jerrys | RL Fitness

  2. Pingback: CrossFit Games: Open 13.2 | RL Fitness

Skriv en kommentar