CrossFit Games: Open 12.1

Enligt plan brände jag igår av den första deltävlingen i årets CrossFit open (12.1) och det var ingen dålig start, 7 min AMRAP burpees. Klicka här för att läsa mer om passet och mina förväntningar.

I ärlighetens namn så var detta antagligen det mest krävande CrossFit-passet jag någonsin utfört. Att pressa sig så nära total utmattning och att under 7 minuter aldrig stanna är en enorm utmaning och efteråt var jag inte kaxigast i världen direkt ;)

Klickräknaren visade 100 reps och var jag ofattbart nöjd! Det höll i sig ändå tills jag kollade på videon och insåg att den sista repetitionen är ungefär en halv sekund för sen! Besvikelsen var total och slutresultatet blev alltså 99 reps. Kolla noga i slutet så kan ni se själva när tiden går ut.

Retry 2014-01-20: 111 reps

Nu när jag har hunnit smälta allting så är jag ändå extremt nöjd med min prestation och just nu ligger jag på plats 299 bland alla tävlande i hela Europa som är min region. De 60 bästa efter alla fem deltävlingar går vidare till ”Regionals”.

Rasmus Ländström - RL Fitness 120225

PS. Såg precis att Ako gjorde 101 reps, nu känner jag mig ännu mer nöjd med min prestation :)

 1. Anonym

  Bra jobbat, men dock är bidraget ogiltligt enligt reglerna som kom upp tidigare angående open. Det ska vara en person utöver dig i bild under hela woden. Måste vara svårt att följa instruktioner så bättre lycka nästa gång.

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Tyvärr så hade jag inte möjlighet att ha Markus i bild 100% av WODen, vi får helt enkelt vänta och se vad beslutet om videon blir.

   Svara
 2. Pingback: Snabb överkropp | RL Fitness

 3. Pingback: Beach WOD 120705 | RL Fitness

 4. Pingback: WOD 140120 | RL Fitness

Skriv en kommentar