CrossFit: Fran (2)

Julen är förbi och jag är tillbaka med besked! Tänkte att det är lika bra att kicka igång ordentligt och valet föll på benchmarket ”Fran”. Jag har kört passet en gång tidigare, i februari, och var då riktigt missnöjd med tiden (07:33). Jag lovade mig själv då att nästa försök skulle bli under 6 minuter vilket fick bli målsättningen för dagens pass:

21 – 15 – 9 reps of:
Thrusters 42,5kg
Pullups

Tid: 05:27

Krossade alltså min gamla tid och kom in en bra bit under min målsättning, grymt nöjd! Gick unbroken på alla pullups och första rundan på thrusters, varv två och tre fick jag dock dela upp dem i 5or. Lite mer uthållighet i thrusters så blir det en ännu bättre tid nästa gång ;)

Rasmus Ländström - RL Fitness 121228

  1. Pingback: CrossFit Games: Open 13.5 annonserad | RL Fitness

  2. Pingback: CrossFit: Fran (3) | RL Fitness

Skriv en kommentar